Összetevők: Búzaliszt Kakaós étmassza (20%) [cukor, teljes mértékben- és részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (19%), tömegnövelő szer (polidextróz), emulgeálószerek (lecitinek {napraforgó}, poliglicerin-poliricinoleát), aromák] Margarin [finomított növényi olajok és zsírok (kókusz, napraforgó, pálma, repce változó arányban), víz, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), étkezési só, tartósítószerek (szorbinsav, kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma, színezék (karotinok)] Cukor Tojássárgája lé [tojássárgája, tartósítószer (kálium-szorbát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)] Tojásfehérje Citrom aroma Vanília aroma (0,01%)