Keresés teszőleges kifejezésre:
Keresés katalógusban:
oldal:
kép:

Jogi nyilatkozat

Impresszum

 

Szolgáltató

 • Név: REDOLA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 • Adószám: 14400018-2-42
 • Cégjegyzékszám: 01-09-902141 (Fõvárosi Bíróság mint Cégbíróság)
 • Székhely: 1081 Budapest, Kiss József u.
 • Telephely, iroda: 1116 Budapest, Hunyadi János út 162. D. épület.
 • Kamarai tagság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
 • Telefon: 06-1-361-9395
 • E-mail: irodabarat@irodabarat.hu
 • Adatkezelési engedély számunk: NAIH-56959/2012

 

Tárhely szolgáltató

 • Név: Port Kft.
 • Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király út 60.
 • E-mail: info@webtar.hu

 

Ügyfélszolgálat

 

Jogi nyilatkozat

 

Weblapunk oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Amennyiben feltételeink nem elfogadhatók, kérjük, ne nyissa meg oldalainkat!

 

            A www.irodabarát.hu oldalain található adatok, információk, cikksorozatok, a honlapon látható formában a Redola Kft. kizárólagos tulajdonát képezi. Redola Kft. (Székhely: Budapest 1081 Kiss József utca 5. Cégjegyzékszám: 01-09-902141, Adószámunk: 14400018-2-42, Adatkezelési engedély számunk:   NAIH-56959/2012, Nyilvántartásba vételi számunk: 3548/2012 ) Ezen elemek Redola Kft. írásos hozzájárulása nélküli felhasználása a szerzõi jogok megsértése, ami jogkövetkezményekkel járhat.

A web áruházunkban kínált termékek paramétereinek, adatainak, mûszaki jellemzõinek, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb odafigyeléssel jártunk el, de ezekért felelõsséget nem vállalunk. A képeken szereplõ termékek színe (monitoron való megjelenése) és a használt színkódok csak tájékoztató jellegûek, a valóságban, árnyalatokban ettõl eltérhetnek.

 

Amennyiben minden odafigyelésünk ellenére hibás ár került a web áruházba, különösképpen a nyilvánvalóan téves, pl. a termék általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentõsen eltérõ, esetleg technikai hiba miatt megjelenõ "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetõek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történõ szállítást, vagy a Vásárló elállhat vásárlási szándékától.

Amennyiben több árat lát egy termékhez, az minden esetben mennyiségtõl vagy vásárlási értéktõl függõ árakat jelent. Ugyanazon feltételekkel egy árat jelentetünk meg web áruházunkban.  Amennyiben az adott terméknél nem egyértelmû a kedvezmény rendszere kérjük, jelezze felénk.

A Szolgáltató fenn tartja a jogot, hogy több általa üzemeltetett web áruház esetén web áruházanként eltérõ árakat alkalmazzon.

 

Készlethiány miatt esetlegesen elõforduló termék lemaradásokkal kapcsolatban megteszünk mindent annak érdekében, hogy telefonon vagy e-mailben egyeztessünk a Vásárlóval. A hiányzó terméket a Vásárló visszajelzésétõl függõen, ha megvárja, a beérkezés után szállítási díj nélkül kiszállítjuk Budapest területén belül. Ha a Vásárló úgy dönt, hogy nem várja meg a hiányzó termék beérkezését, a termékre leadott rendelését töröljük.

 

A web oldalon megadott szállítási határidõ betartásáért mindent megteszünk (a szállítási határidõk betartásának pontossága éves viszonylatban 95% feletti). Esetlegesen elõforduló késések, teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetû felelõsséggel nem tartozik. Ezen esetek többsége útlezárások, nem várható közlekedési események Pl.: szmog riadó, hatósági területi lezárás, közlekedést lassító sztrájk, baleset, gépjármû meghibásodás, Vásárló által nem jelzett nehézségek, pl.: a szállítási cím behajtási engedély köteles, egyéb vis major esetek. Kollegáink mindent megtesznek azért, hogy teljes körû tájékoztatást nyújtsanak. Teljesítés elmaradásának oka 99%-ban informatikai hiba esetén lehetséges, ilyen elõfordulásánál kérjük, ha nem kapott visszaigazolást, vagy a terméket a közölt szállítási határidõn belül nem kapta meg, azonnal jelezze ügyfélszolgálatunkon, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ilyen esetben elsõbbséggel teljesítsük rendelését.

 

            A Redola Kft. a web áruházban a Vásárlók által megadott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések elõírásait.

A Redola Kft. fenntartja a jogot változtatásra mind a termékek, mind a szolgáltatások árainak tekintetében, elõzetes értesítés nélkül. Minden ilyen jellegû változtatás a megjelenéssel egy idõben lép életbe.

A honlapon szereplõ márkanevekkel és egyéb bejegyzett védjegyekkel kizárólag a jogtulajdonos rendelkezik, azok kizárólag a jogtulajdonos engedélyével használhatóak bármely célra.

 

            A web áruházban megadott jelszavak, belépési kódok átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásból eredõ károkért a Redola Kft. sem anyagi, sem erkölcsi felelõsséget nem vállal. A Redola Kft. fenntartja a jogot indokolt esetben belépési kódok, regisztrációk, azonosítók törléséhez, inaktívvá tételéhez. Indokolt eset lehet 3 hónapnál régebbi látogatottság, 3. személynek átadott kód, fizetési határidõ be nem tartása, programfrissítés. 

 

A Redola Kft. a weboldal üzemeltetõjeként a regisztrációk során a Vásárlóktól kapott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések elõírásait. A vonatkozó törvények: 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelmérõl és a közérdekû adatok nyilvánosságáról; 1998. évi VI. törvény az egyének személyes adatainak védelmérõl gépi feldolgozás során; 2001. évi XL. törvény a hírközlésrõl; 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatások egyes kérdéseirõl.

 


Dun & Bradstreet tanusitvany
Keresés termékcsoport alapján: