Keresés teszőleges kifejezésre:
Keresés katalógusban:
oldal:
kép:

Egér- és billentyűzet vezeték nélküli Logitech MK520 fekete

Egér- és billentyűzet vezeték nélküli Logitech MK520 fekete #1


Kiszerelés: 1 szett
Cikkszám: LGBEMK520
Katalogus: /

Egységár: 16 600,00 Ft+ÁFA
(bruttó 21 082 Ft)
16 600,00,-Ft/szett+Áfa


Készlet: Jelenleg nincs készleten

Vásárlás:
Teljes méretű elrendezés: Minden billentyű a megszokott helyén található, és emellett bőven van helye a kényelmes gépeléshez.

Kézbarát lézeres egér: A kézbe simuló oldalelemek és a puha, gumiborítású fogófelületek kényelmes, magabiztos vezérlést tesznek lehetővé. Az egér egyenletes, pontos mozgáskövetést biztosít gyakorlatilag minden felületen.

Logitech Unifying vevőegység: Az apró vevőegységet hordozható számítógépében hagyhatja. Segítségével egyszerűen csatlakoztathat újabb Logitech Unifying-kompatibilis vezeték nélküli egeret vagy billentyűzetet, így elkerülheti a több USB-vevőegység használatából adódó nehézségeket.

Azonnali médiaelérés: A billentyűzeten található médiavezérlő gyorsgombokkal azonnal elnémíthatja a hangot vagy a következő zeneszámra léphet - egérhasználat nélkül.

Problémamentes elemek: A billentyűzet esetében akár hároméves, illetve az egér esetében akár egy éves elemélettartam révén gyakorlatilag nincs szükség elemcserére.

Logitech Incurve keys billentyűk: A szinte hangtalan, homorú felületű billentyűk megfelelő tartást biztosítanak az ujjaknak, amelyek a finoman lekerekített éleknek köszönhetően hosszú órákon át könnyedén táncolhatnak billentyűről billentyűre.

Korszerű 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia: A nagy hatótávolságú vezeték nélküli kapcsolat gyakorlatilag késedelem és akadozás nélküli, interferenciamentes kapcsolatot biztosít, így több helyen dolgozhat vagy játszhat, például kényelmes kanapéján is.

Állítható billentyűzetlábak: Személyre szabott ergonómia: az állítható lábak kitámasztásával 8 fokkal növelheti a billentyűzet dőlésszögét.

Kompatibilitás: Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7

3 év garanciaKeresés termékcsoport alapján: