Keresés teszőleges kifejezésre:
Keresés katalógusban:
oldal:
kép:

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelemi nyilatkozat

 

A Redola Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy személyes és céges adatait csak a cégünknek leadott megrendelés zökkenõmentes lebonyolításához szükséges mértékig dolgozza fel.  Az adatokat kizárólag az említett célokból igénybe vett közremûködõknek, a közremûködéshez szükséges mértékben továbbítja.

 

Vásárló adatainak megadása önkéntes. Ha Ön a kért személyes vagy céges adatokat részünkre megadja, azzal hozzájárul a megadott adatok kizárólag az Ön vagy Cége azonosításához és megrendeléseinek lebonyolítása céljából történõ kezeléséhez. A weblapon rögzített adatokat biztonságosan kezeljük és ennek érdekében minden szükséges intézkedést megteszünk. A Redola Kft. a technika állása szerint elvárható módon védi az Ön vagy Cége adatait a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás ellen.

 

Web áruházunkban vásárlás elõtt regisztrálni kell magát a Vásárlónak. Erre a regisztrációra az ügyviteli rendszerünk miatt van szükség. A megadott adatokat a regisztráció során, a bejelentkezés után, illetve a megrendeléskor is azok elküldése elõtt javíthatja. Regisztrált ügyfeleink a termékeket tudják könnyen elérhetõvé tenni azzal, hogy kedvencnek jelölik. Ezt a web áruház a regisztrációhoz tartozóan megjegyzi, és legközelebbi bejelentkezésnél is elérhetõvé teszi.

Regisztrációhoz tartozó egyéb adatokat is megõrizzük: (pl. szállítási cím, számlázáshoz tartozó információk, régebbi rendelések). Az adatok megõrzésére törekszünk, de garanciát nem tudunk arra nézve vállalni, hogy nem törlõdnek, mert esetleges verziófrissítésnél elõfordulhat, hogy az adatok törlésre kerülnek.

 

Elfelejtett jelszó esetén, az „elfelejtett jelszó” gombra kattintva  a megadott e-mail címre küldünk egy linket, ami egy egyszer használható belépési mód. Egy nap után az érvényessége lejár, de semmilyen következménye nem lesz, ha nem használják fel. Belépés után a jelszavát megváltoztathatja.

 

 Nyilvántartásba vételi számunk:   548/2012 

 Adatkezelési engedély számunk:  NAIH-56959/2012

FELIR azonosító: AA0399393 (Élelmiszer-felügyeletei Információs rendszer azonosító )

 


Keresés termékcsoport alapján: